Πρεμιέρες (11/04-18/04)

Πυρετώδης εβδομάδα με Hellboy, How to Train your Dragon 3 και The Curse of La Llorona.. όλες δείχνουν ενδιαφέρουσες επιλογές, όμως θα εστιάσουμε στο Hellboy και το The Curse of La LIorona. Δύο υπερφυσικές ταινίες, η μία ασπίδα του καλού, η άλλη ασπίδα του κακού. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι… 


Hellboy (Περιπέτεια-Δράση)

Διάρκεια: 2ω
Σκηνοθεσία: Neil Marshall
Σενάριο:  Andrew CosbyMike Mignola 
Πρωταγωνιστές: David HarbourMilla JovovichIan McShane

Trailer:


Σχόλιο Αλέξανδρος Χατζής:

Βασισμένο στα τα γραφικά μυθιστορήματα του Mike Mignola, ο Hellboy, που εντοπίζεται ανάμεσα στους κόσμους του υπερφυσικού και του ανθρώπινου, μάχεται μια αρχαία μαγεία. Μια κλασική περιπέτεια στα πλαίσια του υπερφυσικού, όπου έχουμε ως κεντρικό πρόσωπο έναν υπερήρωα που αντιμάχεται το κακό. Κλασικό σενάριο πάνω κάτω, διαφορές σε λεπτομέρειες και παραγωγή. Ίσως και να κάνει αίσθηση, ας το παρακολουθήσουμε.


The Curse of La Llorona (Τρόμου-Μυστηρίου)

Διάρκεια: 1ω 33λ
Σκηνοθεσία: Michael Chaves
Σενάριο:  Mikki DaughtryTobias Iaconis
Πρωταγωνιστές: Linda CardelliniRaymond CruzMarisol Ramirez

Trailer:


Σχόλιο Αλέξανδρος Χατζής:

Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που αποτελεί απειλή για τα παιδιά, μια κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική υπερφυσική σφαίρα, της Γιορόνα. Τώρα σίγουρα έχουμε ξαναδεί και απομνημονεύσει πολλά υπερφυσικά τέρατα και δαίμονες, από τον Παζούζου του Εξορκιστή έως και το δαίμονα της Χάνα Γκρέις. Το ζητούμενο είναι να φανεί η ειδοποιός διαφορά μεταξύ αυτών των ταινιών. Για την ώρα φαίνεται να υπάρχει στην αρχή, αλλά μένει να το επιβεβαιώσουμε και στις οθόνες.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply