Πρεμιέρες (04/04-11/04)

Λίγο πριν την “μεγάλη” πρεμιέρα ,εννοώντας πάντα αυτή των Avengers , η κινηματογραφική βιομηχανία μας κρατάει σε φόρμα με κάποιες αξιόλογες θα έλεγα ταινίες. Για όσους λοιπόν αποφασίσουν να επισκεφτούν αυτή την εβδομάδα τις κινηματογραφικές αίθουσες σας έχουμε 2 προτάσεις, διαφορετικής προέλευσης και βεληνεκούς. Το ένα είναι το Νεκροταφείο Ζώων και το άλλο το Shazam. Κάτι έπρεπε να βγάλει και η DC βλέπετε γιατί η MARVEL φαινεται να την έχει αφήσει μέτρα πίσω.


Νεκροταφείο Ζώων (Θρίλερ-Τρόμου)

Διάρκεια: 101 λεπτά
Σκηνοθεσία:  Kevin KölschDennis Widmyer
Σενάριο:  Stephen King
Πρωταγωνιστές: Jason Clarke,  Amy SeimetzJohn Lithgow
Τρέιλερ: 

Σχόλιο Μιχάλης Φαλιάγκας

To Νεκροταφείο Ζώων είναι,αν και όχι  πολυσυζητημενο, αλλά αναμενόμενο θρίλερ. Κάτι ξεχωριστό ακούγεται πως αναβλύζει μέσα από το μυθιστόρημα το Stephen King σε μια καλοεκτελεσμένη σκηνοθετική δουλειά. Ωραίες σκηνές μέσα σε φυσικό περιβάλλον, άρτιος ήχος και φυσικά αρκετά “jump scares” που δύσκολα κάποιος μπορεί να προβλέψει. Οι ηθοποιοί της ταινίας επίσης παίζουν υπέροχα τον ρόλο τους, εκφραστικότατοι καθώς και πολύ καλά στυμμένοι σε όλες τις σκηνές. Για να δούμε λοιπόν πως θα τα πάει και στο box office η ταινία. 


Shazam! (Φαντασίας- Δράσης)

Διάρκεια: 132 λεπτά
Σκηνοθεσία:  David F. Sandberg
Σενάριο: Henry Gayden
Πρωταγωνιστές:  Zachary LeviDjimon Hounsou,  Mark Strong
Τρέιλερ:

Σχόλιο Μιχάλης Φαλιάγκας

Τι να πει κανείς για αυτή την ταινία; Σίγουρα ιδιαίτερη και αυτό φαίνεται ακόμα και τον τίτλο της “Shazam!” (Θαυμαστικό; Αλήθεια τώρα;).  Η τελευταία ταινία της DC (Aquaman) δεν μπορώ να πω πως πήγε άσχημα, με αυτή εδώ όμως δεν θεωρώ πως έχει και πολλές ελπίδες. Αν και λάτρης των “Super Hero Movies” , όπου κι αν προέρχονται (DC/MARVEL), θα πω με σιγουριά πως το Shazam μοιάζει σαν μια άσχημη και πρόχειρη εκδοχή του Deadpool. Ή για να είμαι πιο ακριβής είναι ο αντίστοιχος Deadpool του DC Universe.  Κατά τα άλλα είναι μια ευχάριστη ταινία, προσφέρει γέλιο και σίγουρα δεν θα σας “φάει” χρόνο και χρήματα.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply