captain marvel

Captain Marvel (2019)

Captain Marvel


Διάρκεια: 124 λεπτά
Σκηνοθεσία: Anna BodenRyan Fleck
Πρωταγωνιστούν: Brie LarsonSamuel L. JacksonBen Mendelsohn
Trailer: 


Υπόθεση: 

Η στρατιώτης Βιρς, της διαγαλαξιακής αστροδύναμης των Κρι βρίσκει καταφύγιο στη Γη μετά από μια πολύπλοκη αποστολή στον πόλεμο εναντίον της εξωγήινης φυλής των Σκραλ. Εκεί θα γνωρίσει έναν νεαρό πράκτορα με το όνομα Νικ Φιούρι και μαζι του θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τα μυστικά τους παρελθόντος της, καθώς ο πλανήτης γίνεται το επίκεντρο ενός μακροχρόνιου διαστημικού πολέμου.


Σχόλιο Vaios Fits: 

 Καλωσορίζουμε άλλον έναν χαρακτήρα στο συνοστισμένο πλέον Marvel Cinematic Universe. Η Captain Marvel η αλλιώς Carol Danvers είναι το τελευταίο κομμάτι που θα προστεθεί στο παζλ πριν το πολυαναμενόμενο Avengers: Endgame και δε θα μπορούσε να μην αποκτήσει τη δική της ταινία.

 Η ταινία αυτή έχει μεγάλη αξία για τους φαν της Marvel που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον κόσμο ένα στάδιο πριν την εμφάνιση των Avengers. Ο Samuel L. Jackson και η Brie Larson συνδυάζονται δημιουργώντας ένα πολύ διασκεδαστικό δίδυμο, και οι ερμηνείες τους δεν είναι τίποτα λιγότερο από ότι θα περιμέναμε από μια κάτοχο Όσκαρ κι έναν θρύλο της μεγάλης οθόνης. Εδώ είναι όμως το σημείο όπου το “Captain Marvel” χάνει την αίγλη του, καθώς πέρα από αυτά τα θετικά στοιχεία δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο.

 Η υπόλοιπη ταινία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κλασική συνταγή Marvel. Παίρνουμε ένα comic book, προσθέτουμε καλούς ηθοποιούς, βάζουμε εξαιρετικά ειδικά εφέ και ένα ελαφρώς αστείο σενάριο και βγάζουμε εκατομμύρια στο box office. Η αλήθεια είναι πως στις δύο ώρες που πέρασα στην αίθουσα, ένιωθα πως έβλεπα μια καλή ταινία που δυστυχώς έχω ξαναδεί. Τα περισσότερα γεγονότα ήταν σε αηδιαστικό βαθμό προβλέψιμα ενώ οι λίγες στιγμές που είχαν σκοπό να προκαλέσουν συγκίνηση απέτυχαν σαν να μην έγινε ποτέ η προσπάθεια. Συνολικά το Captain Marvel είναι μια καλή ταινία, σχεδόν ίδια με τις άλλες καλές ταινίες του MCU και δεν νομίζω να τη θυμόμαστε για πολύ καιρό. Φαίνεται πως έχουμε φτάσει σε σημείο όπου η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία της Marvel αρχίζει και τελειώνει με τον Taika Waititi (σκηνοθέτης του Thor: Ragnarok).


Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail τηςσελίδας!

captain marvel livestream
watch captain marvel online


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply