Πρεμιέρες (17/01 – 24/01) (Astérix is back!)

Ελπίζω να ρίξατε μια ματιά στη λίστα με τις 19 Ταινίες για να ανυπομονείς το 2019 γιατί η πρώτη είναι ήδη εδώ κι εμείς  δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας. Πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει!


Astérix: Le secret de la potion magique (Κωμωδία, Animation)

Διάρκεια: 85 λεπτά
Σκηνοθεσία:  Alexandre AstierLouis Clichy
Πρωταγωνιστούν: Christian ClavierGuillaume BriatAlex Lutz
Trailer: 

Σχόλιο Vaios Fits:

 Οι αγαπημένοι μας Γαλάτες επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες βάζοντας άλλη μια ταινία στη σειρά των Αστερίξ και Οβελίξ, μια σειρά που είτε μας χαρίζει κινούμενα σχέδια είτε θεάμα με πραγματικούς ηθοποιούς φαίνεται να μην μπορεί να αποτύχει ποτέ στο να σκορπά γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Πέρα από το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού, ο Ρενέ Γκοσινύ φαίνεται πως γνωρίζει και το μυστικό της διαχρονικής επιτυχίας.


Glass (Θρίλερ, Μυστηρίου)

Διάρκεια: 129 λεπτά
Σκηνοθεσία:  M. Night Shyamalan
Πρωταγωνιστούν: James McAvoyBruce WillisSamuel L. Jackson
Trailer: 

Σχόλιο Vaios Fits:

 Για να σας προετοιμάσω θα πω μόνο ένα πράγμα, το “Glass” είναι ένα project που πήρε χρόνια για να δημιουργηθεί κι είναι βγαλμένο από τα πιο υγρά όνειρα του M. Night Shyamalan, με ότι συνεπάγεται αυτό. Ο σκηνοθέτης έχει αφησει το στίγμα του στον παγκόσμιο κινηματογράφο για το ιδιόρρυθμο στυλ των ταινιών του και είναι ώρα να δούμε αν η τελευταία του δουλειά άξιζε μια θέση ανάμεσα στις πιο αναμενόμενες ταινίες του νεαρού έτους!


Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply