καλόγρια

Πρεμιέρες (06/09 – 13/09, Η Καλόγρια, Christopher Robin)

Guess who’s back, back again! Η ομάδα του mymoviesgr.com επέστρεψε για τη νέα σεζόν και δε θα μπορούσαμε να βρόυμε καλύτερη ευκαιρία για εντυπωσιακή επιστροφή από την εβδομάδα που ανοίγει η πιο πολυσυζητημένη ταινία τρόμου της χρονιάς!


Christopher Robin (Κρίστοφερ και Γουίνι, Κωμωδία – Περιπέτεια)

Διάρκεια: 104 λεπτά
Σκηνοθεσία: Marc Forster
Πρωταγωνιστούν: Ewan McGregorHayley AtwellBronte Carmichael
Trailer:

Σχόλιο Vaios Fits:

 Για όσους δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν παρακάτω και να βυθιστούν στον κόσμο του τρόμου, η εναλλακτική της εβδομάδας είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της παιδικής μας ηλικίας. Το πιο διάσημο αρκουδάκι κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε live-action στη μεγάλη οθόνη, και μαζί με την παρέα του θα αναστατώσουν τη ζωή του Κρίστοφερ Ρόμπιν για να μας ξανά σε επαφή με το παιδί που κρύβεται μέσα μας!


The Nun (Η Καλόγρια, Τρόμου)

Διάρκεια: 96 λεπτά
Σκηνοθεσία: Corin Hardy
Πρωταγωνιστούν: Demián BichirTaissa FarmigaJonas Bloquet
Trailer:

Σχόλιο Vaios Fits: 

Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά για αυτή την ταινία, κι αυτό γιατί τα περισσότερα τα έχετε ήδη ακούσει ή δει σε κάθε δυνατό μέσο διαφήμισης. Η “Καλόγρια” αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της χρονιάς και μένει μόνο να δούμε αν θα μας ανταμείψει στις αίθουσες για όλη τη δημοσιότητα που έλαβε. Το μόνο που θα προσθέσω είναι για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη σειρά ταινιών, στη σκηνοθετική καρέκλα δεν κάθισε ο James Wan, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σύγχρονους σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, κι αυτό δεν μπορεί παρά να καταστέλλει τις ελπίδες μου για καλό θέαμα.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply