homecoming

Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming


Διάρκεια: 133 λεπτά
Σκηνοθεσία:  Jon Watts
Πρωταγωνιστούν:  Tom HollandMichael KeatonRobert Downey Jr.
Trailer:


Υπόθεση:

Καθώς ο κόσμος είναι συνεπαρμένος στην εποχή των Avengers, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ γνωστός και ως “Άνθρωπος Αράχνη” κάνει ότι περνά από το χέρι του για να εντυπωσιάσει τον Τόνι Σταρκ και να γίνει μέλος της διάσημης ομάδας. Κάποια στιγμή όμως οι καθημερινές του προσπάθειες να επιβάλλει την τάξη στο Κουίνς τον ΄βαζουν σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από ότι γνωρίζει. Ξεκινά λοιπόν άθελά του ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό που θα χρειαστεί να διαχωρίσει το παιδί από τον ήρωα!


Σχόλιο Vaios Fits:

Είναι γνωστό πια πως οι ταινίες του Marvel Cinematic Universe έχουν εγκαταλείψει την καθαρά βαθυστόχαστη συναισθηματική προσέγγιση κι έχουν πάρει μια κλίση προς την κωμωδία. Μια εφηβική περιπέτεια λοιπόν, με πρωταγωνιστή ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, δε μας εκπλήσσει που διατηρεί αυτή την πορεία. 

 Ξεφεύγοντας λίγο από τον κλασικό ανταγωνισμό υπερηρώων egomaniacs που είχαμε συνηθίσει από τις προηγούμενες ταινίες, το “Spider-Man: Homecoming” μας προσφέρει έναν πολύ ταπεινό υπερήρωα στο πρόσωπο του Tom Holland. Η εξέλιξη του χαρακτήρα αλλά και η επιλογή του ηθοποιού, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ήταν εξαιρετικές. Ο νεαρός Άγγλος ηθοποιός αποδίδει τον ρόλο με πολύ χιούμορ και μας προσφέρει μια “φρεσκάδα” στο σύμπαν σύμπαν της Marvel τη στιγμή που το είχε ανάγκη.

 Συνολικά ως ταινία δεν μας εντυπωσιάζει και πολύ αν τη συγκρίνουμε με άλλες εφηβικές περιπέτειες ή με προηγούμενες εκδοχές του “Ανθρώπου Αράχνη”, κι αυτό δικαιολογεί και τη βαθμολογία της. Όμως έχει πολλά θετικά στοιχεία που αν και δεν αναπτύχθηκαν σε αυτή την ταινία, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να ανυπομονούμε για το μέλλον. Νεαροί χαρακτήρες, ανερχόμενοι ηθοποιοί και studios που πλεόν έχουν τη μεγαλύτερη εμπειρία στις ταινίες υπερηρώων, όλα συνηγορούν στο ότι τα καλύτερα έρχονται για το πολυαγαπημένο franchise του Spider-Man!


Δείτε επίσης: Avangers: Infinity War

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply