Αφιέρωμα My Movies – Εβδομάδα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Εβδομάδα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου


Έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίζουμε στο πρώτο “Αφιέρωμα My Movies”!
Τα αφιερώματα είναι ένα κλασικό project στο χώρο του κινηματογράφου και είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον τα περιλαμβάνουμε στο ρεπερτόριό μας. Με το νέο έτος θα έχετε κι εσείς οι ίδιοι την ευκαιρία να μας προτείνετε θέματα για αφιερώματα σχετικά με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ή τα αγαπημένα σας είδη ταινιών, αλλά ας μην προτρέχουμε.

Τα “Αφιερώματα My Movies” θα αποτελούν ένα εβδομαδιαίο project εξ ολοκλήρου προσηλωμένο στο να σας προσφέρει τις καλύτερες πληροφορίες για το εξεταζόμενο θέμα. Το πρώτο μας ever θέμα αποφασίσαμε να είναι μια “παρεξηγημένη” πτυχή του σινεμά. Ετοιμαστείτε λοιπόν για την “Εβδομάδα  Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου“. Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσουμε αποκλειστικά σε ταινίες σύγχρονου ευρωπαϊκού κινηματογράφου που διακρίθηκαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στο mymoviesgr όλη την εβδομάδα, για μια ξεχωριστή ταινία κάθε μέρα!


Ανυπομονούμε για το δικό σας feedback που μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι, οπότε μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των social media  και του mail της σελίδας!


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply