baby driver

Baby Driver (2017)

Baby Driver


Διάρκεια: 112 λεπτά
Σκηνοθεσία: Edgar Wright
Πρωταγωνιστούν: Ansel Elgort,  Jon HammKevin Spacey
Trailer: 


Υπόθεση:

Ο Μπέιμπι είναι ένας νεαρός οδηγός διαφυγής που δουλεύει για έναν από τους πιο αδίστακτους μαφιόζους της πόλης, τον Ντοκ. Μη έχοντας επιλογή, παίρνει μέρος σε διάφορες ληστείες και εγκληματικές ενέργειες προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος του. Αποφασισμένος να αλλάξει ζωή, θα συμμετάσχει σε ένα τελευταίο “κόλπο”, το οποίο όμως φαντάζει ακατόρθωτο.


Σχόλιο Vaios Fits:

Ξεκινώντας από τα σημαντικότερα, το εντυπωσιακό project του Edgar Wright, έχει δύο χαρακτηριστικά που λείπουν από τις περισσότερες σύγχρονες ταινίες δράσης, πρωτοτυπία και ρεαλισμό. Η πρωτοτυπία οφείλεται στην ιδιοφυή ιδέα που συνδέει τη μουσική με την ταινία, παρουσιάζοντάς τη ως αναπόσπαστο κομμάτι του πρωταγωνιστή.  Η ιδέα αυτή αποτελεί μια σεναριακή “πινελιά” που απογειώνει την πλοκή στο μέγιστο και ξεχωρίζει μια καλή ταινία από μια συνηθισμένη μετριότητα. 
 Ο ρεαλισμός είναι κάτι που λείπει από τις περισσότερες παραγωγές του Hollywood. Στη συγκεκριμένη ταινία όμως βλέπουμε σκηνές δράσης και ανθρωποκυνηγητού με πραγματικά και καθημερινά, ως ένα βαθμό. στοιχεία πριν προκύψει απόλυτος πανικός. 

Ο Kevin Spacey γνωρίζουμε πως είναι σταθερή αξία σε ό,τι κι αν κάνει, ο Ansel Elgort είναι πολύ καλός σε ένα είδος χαρακτήρα στο οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει και συνολικά το “Baby Driver” είναι υποκριτικά άρτιο. Από την ταινία δε λείπει ούτε η δράση ούτε η αγωνία και το μόνο κομμάτι όπου θα μπορούσαμε να πούμε ότι “υστερεί” είναι η ανάπτυξη των δευτερευόντων χαρακτήρων. Είναι σίγουρα μια καλή επιλογή χωρίς αμφιβολία, και σχεδόν σίγουρα θα αποτελέσει μια μελλοντική καλτ ταινία.


Baby Driver (2017)
Επιμέλεια: Vaios Fits

Δείτε επίσης: Sing

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply