Guardians of the Galaxy Vol. 2 (Οι Φύλακες του Γαλαξία 2, 2017)

Guardians of the Galaxy Vol. 2


Διάρκεια: 136 λεπτά
Σκηνοθεσία:  James Gunn
Πρωταγωνιστούν:  Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista
Trailer:


Υπόθεση:

 Οι πλέον γνωστοί στο απέραντο σύμπαν “Φύλακες του Γαλαξία” συνεχίζουν το έργο τους, να παρέχουν προστασία σε αυτούς που τη χρειάζονται αλλά μπαίνουν σε μπελάδες μετά από απερίσκεπτες ενέργειες. Καθώς ένα κυνηγητό ξεκινά και πάλι εναντίον τους εκείνοι έρχονται σε επαφή με έναν άγνωστο μυστηριώδη σύμμαχο. Η χημεία της ομάδας κλονίζεται όταν η πραγματική οικογένεια έρχεται σε σύγκρουση με τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που τους συνδέουν.


Σχόλιο Vaios Fits:

 Η συνταγή είναι γνωστή, αστείες ατάκες, απίστευτες περιπέτειες και ροκ μουσική της δεκαετίας του ’70.  Όπως εξαιρετικά λειτούργησε στην πρώτη ταινία, έτσι εφαρμόζεται με ωραίο τρόπο και στη δεύτερη. Μπορεί πλέον να μην έχει ένα τόσο πρωτότυπο και φρέσκο αποτέλεσμα, μα το “Guardians of the Galaxy vol. 2” σίγουρα αποτελεί μια πολύ διασκεδαστική ταινία. 

 Ο Κρις Πρατ ως Πίτερ Κουίλ παραμένει ξεκαρδιστικός και γοητευτικός όπως και στην πρώτη ταινία διατηρώντας σταθερό το πρεστίζ του χαρακτήρα. Αυτά που αλλάζει σημαντικά είναι βασικά στοιχεία δύο ρόλων. Ο ξακουστός μαχητής “Ντραξ ο καταστροφέας” περιορίζει το χρόνο που κάνει καταστροφές και μετατρέπεται σε “Ντραξ ο ατακαδόρος” δίνοντας τη δυνατότητα στον Ντέιβ Μπατίστα να δείξει τις υποκριτικές του ικανότητες στην κωμωδία, οι οποίες δεν απογοητεύουν. Ακόμη, περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μεγάλη εμβάθυνση έχουμε στο χαρακτήρα του Γιόντου, που δίνει μεγάλο ενδιαφέρον σε μια κατά τα άλλα κλασική ταινία υπερηρώων. Τέλος, η παρουσία του Κερτ Ράσελ δε μπορεί παρά να κάνει τα πάντα να δείχνουν πιο cool.

 Συνολικά, η ταινία είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό filler, κάτι που έχουμε δει σε άλλες ταινίες της Marvel αλλά ταυτόχρονα παίζει μεγάλο ρόλο στο δρόμο προς το “Infinity War”. Μη φύγετε στο τέλος και χάσετε τα πολλά after credit scenes!


Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply