Jack Reacher: Never Go Back (Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω, 2016)

Jack Reacher: Never Go Back (Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω, 2016)

Διάρκεια: 118 λεπτά
Σκηνοθεσία: Edward Zwick
Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge
Trailer:

 

Δείτε ακόμα: Fantastic Beasts and Where to Find Them (Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται, 2016)


Υπόθεση:

Ο Jack Reacher (Tom Cruise) είναι εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και oλιγόλογος, ο πιο γοητευτικός σκληρός απόστρατος. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην παλιά του στρατιωτική βάση προκειμένου να συναντήση μια στενή συνεργάτιδα του, την Συνταγματάρχη Turner (Cobie Smulders). Όμως θα ανακαλύψει πως η ίδια έχει φυλακιστεί με τις κατηγορίες προδοσίας και κατασκοπείας. Καθόλου σίγουρος για την αλήθεια σχετικά με το τι κρύβεται πίσω απο τις κατηγορίες θα προσπαθήσει να ξεθάψει την αλήθεια και να αποκαταστήσει την τιμή της ταγματάρχη Turner. Η άφιξη του Jack Reacher στη βάση πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις, κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια απλή υπόθεση υπονόμευσης, μοιάζει τώρα να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις πολέμου.

Σχόλιο The Minister:

O Jack Reacher έγινε sequel. Και πως να μην γινόταν δηλαδή, με την τρομακτική επιτυχία που είχε το πρώτο φιλμ (Jack Reacher, 2012) ;
Δυστυχώς όμως μπερδεύτηκαν κάπου σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Παρόλο που ήταν βασιμένο στο best seller του Lee Child δεν κατάφερε να δώσει την δράση που θα έπρεπε, και απλά αρκέστηκε σε ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να νομίζετε πως πρόκειται για μια κακή ταινία, σε καμία περίπτωση. Απλά με τον ανταγωνισμό που δείχνει να έχει να προσφέρει το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, η ταινία μοιάζει να μένει πολύ πίσω.

Είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε κλασική αστυνομική ταινία-περιπέτεια. Ο Tom Cruise παραμένει στα δικά του καλά στάνταρ σε αντίθεση με τις συμπρωταγωνίστριες Cobie Smulders και Danika Yarosh  να μην περνάνε τον πήχη της μετριότητας και να μοιάζουν σαν να παίζουν σε άλλος είδος ταινίας. Κρίμα για ένα στόρυ που είχε προοπτικές και θάφτηκε από το πολύ καλο αποτέλεσμα της προηγούμενης ταινίας. Όπως και να έχει μια ταινία με Tom Cruise ξύλο και πιστολίδι δεν πάει ποτέ χαμένη, κάποιος κάπου πάντοτε θα έχει ανάγκη για μια τέτοια ταινία.

Mέχρι την επόμενη πρόταση να αγαπάτε τον κινηματογράφο!

Δείτε ακόμα: The Matrix (1999) 

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply