Pretty Woman (1990)

Pretty Woman (1990)

Διάρκεια: 119 λεπτά
Σκηνοθεσία: Garry Marshall
Πρωταγωνιστούν: Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander
Trailer:

Δείτε επίσης: Mechanic: Resurrection (Το Μούτρο: η Επιστροφή, 2016)


Υπόθεση:

Ο Edward Lewis (Richard Gere) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, που τα χρήματα και η κοινωνική καταξίωση δεν τον γεμίζουν πλέον. Η Vivian Ward (Julia Roberts) είναι μια νεαρή πόρνη που έχει αφήσει την ζωή από τα χέρια της. Όταν ο Edward σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από ένα κοινωνικό γεγονός θα χαθεί στους δρόμους του Hollywood. Φτάνοντας στη λεωφόρο Boulevard θα συναντήσει την Vivian. Αρχικά ζητώντας οδηγίες και στη συνέχεια αναζητώντας συντροφιά ο Edward θα πληρώσει την Vivian για να μείνει μαζί του μια εβδομάδα. Μια εβδομάδα που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων.


Σχόλιο The Minister:

Pretty woman, walking down the street…
Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτό το απίστευτο κομμάτι του Roy Orbison ; Είμαι σίγουρος πως είναι αρκετές. Τι γίνεται όμως με την ταινία που συνόδεψε και δέθηκε μαζί της ;
Ας ταξιδέψουμε λοιπόν στο μακρινό 1990 και στο Pretty Woman της Julia Roberts και του Richard Gere.

Το συγκεκριμένο φίλμ αποτελεί τον πλήρη ορισμό της Ρομαντικής Κομεντί και του Άρλεκιν. Η πλέον κλασική ιστορία της σταχτοπούτας και του πρίγκιππα. Θα ήθελα όμως να την δεχτείτε και να την κρίνετε σύμφωνα με την εποχή της και κατα συνέπεια με την ανάλογη κουλτούρα και τα λάθη της, έτσι θα καταλάβετε πόσο όμορφη είναι. Δύο υπέροχοι πρωταγωνιστές, στα καλύτερα τους , που αποτέλεσαν και ένα από τα πιο κλασικά ντουέτα του συγκεκριμένου είδους ταινιών. Ο αυστηρός gentleman αλλά πάντα γοητευτικός Richard Gere και η απόλυτα σέξυ και ταλαντούχα Julia Roberts, μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές. Είναι από τις ταινίες που σκέφτεσαι πως δεν θές να τελειώσει ποτέ. Η κομψότητα της είναι μνημειώδης και το όλο ύφος, το ντύσιμο και ο τρόπος ζωής αποτέλεσαν πρότυπο για πολλούς ανθρώπους της εποχής. Ακόμα και σήμερα μια μιρκή σκέψη και μελαγχολία μας πηγαίνει σε εκείνο το παρελθόν των ’90. Μην διστάσετε λεπτό να τη δείτε γιατί σας υπόσχομαι πως δεν θα χάσετε.

Mέχρι την επόμενη πρόταση να αγαπάτε τον κινηματογράφο!

Διαβάστε επίσης: Dallas Buyers Club (2013) 

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply