The Notebook (Το ημερολογιο,2004)

Διάρκεια: 123 λεπτά
Σκηνοθεσία: Nick Cassavetes
Πρωταγωνιστές: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams
Τrailer:

———————————————————————————

Υπόθεση:


Σε ένα γηροκομείο , ένας ηλικιωμένος άντρας ονόματι Duke (James Garner) αρχίζει να διαβάζει μία ρομαντική ιστορία από το ημερολόγιό του σε μία ηλικιωμένη ασθενή (Gena Rowlands).

Η ιστορία που αφηγείται ξεκινά το 1940. Στην πόλη Seabrook Island της Νότιας Carolina, ο νεαρός φτωχός ντόπιος Noah Calhoun (Ryan Gosling) γοητεύεται από την δεκαεφτάχρονη πλούσια κληρονόμο Allie Hamilton (Rachel McAdams) όταν τη βλέπει για πρώτη φορά στο καρναβάλι. Κάποιο απόγευμα, και όταν οι δυο τους έχουν πάει στο σπίτι των ονείρων του Noah, η Allie του ζητά να κάνουν έρωτα, αλλά τους διακόπτει ο φίλος του Noah, ο Fin (Kevin Connolly) με τα νέα ότι οι γονείς της Allie έχουν βάλει την αστυνομία να την ψάχνει. Όταν η Allie και ο Noah επιστρέφουν στην έπαυλη των γονιών της (Joan Allen,John Hamilton), αυτοί της απαγορεύουν να ξαναδεί τον Noah, τον οποίο αποκαλούν “σκουπίδι, φτωχό, άξεστο”. Η Allie και ο Noah χωρίζουν και η μητέρα της Allie της ανακοινώνει ότι η οικογένεια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Charleston.
Την επόμενη μέρα η Allie δεν μπόρεσε να βρεί τον Noah και έφυγε χωρίς να τον αποχαιρετήσει. Ο Noah τις έγραφε κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο αλλά στα 365 γράμματα που έστειλε δεν έλαβε ποτέ απάντηση.
Όταν θα ξαναβρεθούν οι ζωές τους θα εκτροχιαστούν από τη σύγκρουση των συναισθημάτων.

———————————————————————————

Σχόλιο The Minister:

Ένα ρομαντικό δράμα που θα συγκλονίσει το βράδυ σας.
Μια ταινία που θα συζητάτε για μέρες.
Μια ταινία που θα σας ξυπνήσει συναισθήματα που είχατε θάψει ή δεν ξέρατε ποτέ πως τα είχατε.
Ετοιμαστείτε για την πιο συγκλονιστική ιστορία αγάπης.

Καλη διασκέδαση!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας ένα μήνυμα στη σελιδα.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply